.......vi kao osoba koja zeli da prosiri znanje drugih ljudi,vi im u stvari pomazete da dobiju zelju da se razvijaju,pored toga sto cetepousati da uocite njihiv potencijal,da im vizualizujete njihovu buducnost sa njihovim mogucnostima...treba da mobilisete njihovu strast tj. da je uocite i zatim je usredsredite pravim putem.
Bas svako cak i naj nepricljivija sooba ima neku strast samo treba nekako doći do nje."Neki ljudi imaju hiljadu ratzloga zbog cega "ne mogu" da urade ono što žele da urade,a potreban je samo jedan razlog da to postignu......".Kad budete otkrivali nečiju strast ili svoju,idite dalje zagrebite ispod površine svojih/njihovih svakodnevnih želja.Pogledajte duboko.Jer "naše duše nisu gladne slave,udobnosti,bogatstva ili jednog vida moći.Te stvari tako dobro stvaraju probleme kao što ih i rešavaju.Naše duše su gladne važnosti,gladne su osećanja da smo shvatili kako da živimo tako da naši životi budu nešto,gladni smo razumevanja,da ima iskrene empatije prema nama i nekim našim problemima.....".
Kad otkrijete do čega je ljudima strastveno stalo uposlite tu strast,pokažite im kako strast može da aktivira njihov potecijal da će moči da vide viziju sebe i da rade za tu viziju. :)Strast može uveliko da pomogne da ostvarimo ono što želimo."Rastemo uz pomoć snova,svi imaju neke veće snove,dosta nas dopusti da ti snovi izumru samo neki čuvaju i neguju svoje snove tokom loših dana i čekaju svetlost koja uvek dolazi onima koji se nadaju i nešto rade da ostvare svoje snove........".
Stras je gorivo koje pomaže ljudima da gaje,čuvaju i ostvare svoje snove.