Veliki pozdrav NAJLEPSE ZELJE SVIMA I SRECNA NOVA GODINA !!!

Da predjem na stvar :)

Sigurmo je verovatno da se svaki čovek obeshrabri kada se suoči sa teškim problemima,e zbog toga podstičite ljude da zadrže pozitvan stav bez obzira na problem koji ih zadesi jer jedino tako će ostati trrezne glave i moci ce da rese taj problem.
Sveukupno receno ne postoji problem koji je neresiv!
Vreme, razmisljenje i pozitivan stav mogu da rese gotovo sve.
Jednostavna i prosta resenja su najbolja.
Svi ste culi za Tomasa Edisona,on kad bi zaposljavao inzenjere stavio bi pred njih jednu sijalicu i pitao ih koliko vode moze da stane u ovu sijalicu? Postojala su dva resenja:

prvo:Uzeti instrumente za merenje, izracunati njenu povrsinu i dobili bi podatak koliko vode moze da stane u sijalicu za takava nacin potrebnno je nagde oko 20 min.

drugo:  Uzeti sijalicu sipati vodu zu nju i potom iz sijalice presuti vodu u menzuru i videti koliko vode moze da stane za takav nacin bilo bi potrebno negde oko 1 min.
Taj Tomas Edison nikada ne bi u svoju kompaniju zaposlio inzenjere koji bi izabrali prvi nacin postojalo bi i jednostavnije resenje a oni bi se samo sepurili sa tim mernim instrumentima,takve ljude nikada ne bi zaposlio, u sustini oni nisu nikome ni potrebni to su ljudi kojima je stalo samo do toga da ostave utisak zaposljavao bi one koji ce pronaci jednostavna resenja.

U sustini vazno je da se problem resi bilo na dobar nacin ili los (ako je los obice vam se o glavu) ali vazno je da se resi.
Najgore od svega je ne raditi nista u zivotu i lezati kao mrtav u vodi i plutati to je starasn nacin za upravljanje svojim zivotom.
Pomozite sebi i drugima i shavtite kada treba da ispravite kurs pronadjite jednostavna resenja koja mislite da ce biti delotvorna  i sporovodite ih bez odlaganja.
Nemojte sebi dozvoliti da skrenete sa kursa pa makar i na momenat. :)