Nada je ona devojka koja nas odrzava na kursu i tera nas da se borimo do samoga kraja jer zna se ona umire poslednja i dok se ne isprobaju sve solucije i opcije za osvajanje tog nekog cilja ona je tu sa vama. :)
Kad imamo nadu uz nas niko ne zna a ni mi sami dokle mozemo stici, zbog nje i znamo da ima svetlo na kraju tunela i ona je nesto zbog cega nikada ne odustajemo i guramo napred i borimo se do samoga kraja bar je kod mene tako.
Po meni ona je sve a i pomocu nje verom u drugoga na pravi nacini od nekoga nama dragog mozemo napraviti cudo da i on sam ne veruje 
samo treba imati strpljenja i ono tu u svemu igra vaznu ulogu pa ako nemate strpljenja idemo svi na pecanje
da ga tamo nadjemo,i naravno za sve treba odabrati pravi nacin.
Moja preporuka za nacin je bit smiren do samoga kraja tako u svakoj situaciji i mozak ce vam radi brze i imacete vise misli  na umu i ono polako pa cemo negde stici sigurno  bar se trudite da budete opusteni(smireni),i ja sam bio dosta svojeglav i impulsivan pa sam to nekako iskontrolisao velikom voljom i svesnim (ali vazno je da svakog naseg postupka budemo svesni) radom ne do kraja ali zadovaljan sam.
Samo se ne treba plasiti promena u sebi jer tu su najteze, i raditi na tome da se promenimo savrseno se nikada moze dostici ali treba teziti ka tome.
Kad pogledamo u sebe videcete da tu ima mnogo sta da se menja, bog ili ne znam sta nam je dao zivot a sve ostalo je na nama kavi cemo biti i sta cemo od sebe napraviti zato hrabro udjite u sve nepoznato i kad to prihvatite da treba nesto da promenite kod sebe 50% posla ste zavrsili ostalo ide brzo i lako cak sta vise zanimljivo je.
Jer sve sto zelimo u zivotu i gde god zelimo da stignemo prvo treba da krenemo od sebe a da i kad je ndica tu niko ne zna dokle cemo stici.